12345

کلام روز : امام صادق (علیه السلام) فرمودند برترين تربت زمين ، تربت سيد الشهداء است .

آزمایشگاه کنترل کیفی

آزمایشگاه کنترل کیفیت شرکت توسعه کشت دانه های روغنی به عنوان یک مرکز تحقیقاتی ، آزمایشگاهی و تخصصی در زمینه روغن های خوراکی ، دانه های روغنی و فرآورده های مرتبط ، با  هدف ارائه خدمات به کارخانجات روغن کشی و روغن نباتی ، سایر واحدهای تولیدی صنایع غذایی (کارخانه های تولید خوراک دام و طیور ) و مراکز علمی و دانشگاهی در سال 1377 خورشیدی تاسیس گردیده است .

این مجموعه که از سوی اداره کل استاندارد تهران و معاونت غذا و دارو ( زیر نظر دانشگاه تهران ) به عنوان آزمایشگاه همکار تایید صلاحیت گردیده ، ضمن تکیه بر کادری متخصص و مجرب ، با به کارگیری تکنولوژی و دانش روز دنیا در جهت ارتقاء سلامت مواد غذایی در کشور ، آماده همکاری و ارائه خدمات آزمایشگاهی و کنترل کیفیت به تمامی موسسات و ارگان های دولتی و غیر دولتی ، دانشگاه ها و مراکز علمی - پژوهشی می باشد .

در این آزمایشگاه کلیه آزمون های مربوط به روغن های خوراکی اعم از خام و تصفیه شده ، دانه های روغنی ، کنجاله و نیز آنالیز چربی سایر محصولات غذایی مانند لبنیات ، تخم مرغ و انواع گوشت قابل اجرا می باشد .

آزمون های تخصصی و متداول آزمایشگاه کنترل کیفیت شرکت توسعه کشت دانه های روغنی
1 آزمون های دانه های روغنی : درصد روغن ، رطوبت ،ا فت ، پروتئین ، فیبر ، خاکستر ، فساد و صدمه دیدگی دانه
2 آزمون های تخصصی دانه های روغنی : پروفایل اسیدهای چرب ، کلروفیل ، پروفایل اسیدهای آمینه ، گلوکزینولات و...
3 آزمون های متعارف روغن های خوراکی : پراکسید ، اسیدیته ، رنگ ، ضریب شکست ، اندیس یدی و صابونی ، نقطه ذوب ، صابون باقیمانده ، مواد غیرقایل صابونی ، نقاط دود و اشتعال ، موادنامحلول ، ضریب خاموشی ، و ....
4 آزمون های تخصصی روغن های خوراکی : پروفایل اسیدهای چرب ، توکوفرول ها ، پروفایل استرولی ، آنیزیدین ، ترکیبات قطبی ، آنتی اکسیدان ها (سنتزی) ، بیوفنل ها ، باقیمانده هگزان ، فسفر ، کاروتنوئیدها ، هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای ( PAH,s ) ، بنزوآلفا پیرن ، پایداری اکسیداتیو (رنسیمت)
5 آزمون های کنجاله : رطوبت ، پروتئین ، میزان روغن ، فیبر ، خاکستر ، باقیمانده حلال
6 سایر آزمون های تخصصی : تعیین اصالت روغن های زیتون ، تعیین و میزان آکریل آمیدها در مواد غذایی ، آلاینده ها و فلزات سنگین در فرآورده های غذایی
 

 

 

 

تلفنهای تماس : 55304430  -   09101881645 – 55304429 ( فکس )

آدرس آزمایشگاه : تهران ، بزرگراه بعثت ، چهارراه خزانه ، کارخانه روغن نباتی پارس قو ، ساختمان آزمایشگاه
 



 

تماس با ما


تلفن:   88830957
ایمیل : info@ordc.ir

تهران ، خیابان مطهری ، خیابان قائم مقام فراهانی، نبش کوچه  بیست و دوم، پلاک130

 دنبال کردن ما در شبکه های اجتماعی :‌                

مجری : توسعه کشت دانه های روغنی ; © 1394