123456

کلام روز : امام صادق (علیه السلام) فرمودند برترين تربت زمين ، تربت سيد الشهداء است .

خبرنامه
گفتگو با مدیرعامل
گنجینه پژوهشی
خدمات کارکنان
مناقصات و مزایده ها
مصاحبه با مدیران موفق شرکت
دانه های روغنی در رسانه ها
آزمایشگاه

آزمایشگاه

آزمایشگاه کنترل کیفی

آزمایشگاه کنترل کیفیت شرکت توسعه کشت دانه های روغنی به عنوان یک مرکز تحقیقاتی ، آزمایشگاهی و تخصصی در زمینه روغن های خوراکی ، دانه های روغنی و فرآورده های مرتبط ، با  هدف ارائه خدمات به کارخانجات روغن کشی و روغن نباتی ، سایر واحدهای تولیدی صنایع غذایی (کارخانه های تولید خوراک دام و طیور ) و مراکز علمی و دانشگاهی در سال 1377 خورشیدی تاسیس گردیده است .

این مجموعه که از سوی اداره کل استاندارد تهران و معاونت غذا و دارو ( زیر نظر دانشگاه تهران ) به عنوان آزمایشگاه همکار تایید صلاحیت گردیده ، ضمن تکیه بر کادری متخصص و مجرب ، با به کارگیری تکنولوژی و دانش روز دنیا در جهت ارتقاء سلامت مواد غذایی در کشور ، آماده همکاری و ارائه خدمات آزمایشگاهی و کنترل کیفیت به تمامی موسسات و ارگان های دولتی و غیر دولتی ، دانشگاه ها و مراکز علمی - پژوهشی می باشد .

در این آزمایشگاه کلیه آزمون های مربوط به روغن های خوراکی اعم از خام و تصفیه شده ، دانه های روغنی ، کنجاله و نیز آنالیز چربی سایر محصولات غذایی مانند لبنیات ، تخم مرغ و انواع گوشت قابل اجرا می باشد .

آزمون های تخصصی و متداول آزمایشگاه کنترل کیفیت شرکت توسعه کشت دانه های روغنی
1 آزمون های دانه های روغنی : درصد روغن ، رطوبت ،ا فت ، پروتئین ، فیبر ، خاکستر ، فساد و صدمه دیدگی دانه
2 آزمون های تخصصی دانه های روغنی : پروفایل اسیدهای چرب ، کلروفیل ، پروفایل اسیدهای آمینه ، گلوکزینولات و...
3 آزمون های متعارف روغن های خوراکی : پراکسید ، اسیدیته ، رنگ ، ضریب شکست ، اندیس یدی و صابونی ، نقطه ذوب ، صابون باقیمانده ، مواد غیرقایل صابونی ، نقاط دود و اشتعال ، موادنامحلول ، ضریب خاموشی ، و ....
4 آزمون های تخصصی روغن های خوراکی : پروفایل اسیدهای چرب ، توکوفرول ها ، پروفایل استرولی ، آنیزیدین ، ترکیبات قطبی ، آنتی اکسیدان ها (سنتزی) ، بیوفنل ها ، باقیمانده هگزان ، فسفر ، کاروتنوئیدها ، هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای ( PAH,s ) ، بنزوآلفا پیرن ، پایداری اکسیداتیو (رنسیمت)
5 آزمون های کنجاله : رطوبت ، پروتئین ، میزان روغن ، فیبر ، خاکستر ، باقیمانده حلال
6 سایر آزمون های تخصصی : تعیین اصالت روغن های زیتون ، تعیین و میزان آکریل آمیدها در مواد غذایی ، آلاینده ها و فلزات سنگین در فرآورده های غذایی
 

 

 

 

تلفنهای تماس : 55304430  -   09101881645 – 55304429 ( فکس )

آدرس آزمایشگاه : تهران ، بزرگراه بعثت ، چهارراه خزانه ، کارخانه روغن نباتی پارس قو ، ساختمان آزمایشگاه
 



 

تماس با ما


تلفن:   88830957
ایمیل : info@ordc.ir

تهران ، خیابان مطهری ، خیابان قائم مقام فراهانی، نبش کوچه  بیست و دوم، پلاک130

 دنبال کردن ما در شبکه های اجتماعی :‌                

مجری : توسعه کشت دانه های روغنی ; © 1394