آزمایشگاه کنترل کیفیت

 

شرکت توسعه کشت دانه های روغنی با بیش از نیم قرن تجارب ارزنده در زمینه تولید و فرآوری دانه های روغنی با تجهیز خود در راستای فعالیت های تبیین شده در حوزه های فنی و تخصصی و آزمایشگاهی نقشی کلیدی در عرصه ارائه خدمات به فعالان حوزه های صنعت و کشاورزی ایفا می نماید.

 آزمایشگاه کنترل کیفیت شرکت توسعه کشت دانه های روغنی به عنوان یک مرکز تحقیقاتی، آزمایشگاهی و تخصصی در زمینه روغن های خوراکی، دانه های روغنی و فرآورده های مرتبط، با  هدف ارائه خدمات به کارخانجات روغن کشی و روغن نباتی، سایر واحدهای تولیدی صنایع غذایی (کارخانه های تولید خوراک دام و طیور) و مراکز علمی و دانشگاهی در سال 1377 خورشیدی در این  شرکت تاسیس گردیده است.

 این مجموعه که از سوی اداره کل استاندارد تهران و معاونت غذا و دارو ( زیر نظر دانشگاه تهران ) به عنوان آزمایشگاه همکار تایید صلاحیت گردیده، با تکیه برکادری متخصص و مجرب، با به کارگیری تکنولوژی و دانش روز دنیا در جهت ارتقاء سلامت مواد غذایی در کشور، آمادگی خود را برای همکاری و ارائه خدمات آزمایشگاهی و کنترل کیفیت واحدهای تولیدی، آزمون کالاهای گمرکی ( صادرات و واردات)، طرح های خرید از بازار زیر نظر ارگان های نظارتی کشور ( طاها ، PMS و ... ) به تمامی موسسات و ارگان های دولتی و غیر دولتی، دانشگاه ها و مراکز علمی - پژوهشی  اعلام می نماید .

همچنین امکان انجام کلیه آزمون های مربوط به روغن های خوراکی اعم از خام و تصفیه شده، دانه های روغنی، کنجاله دانه های روغنی، خوراک دام و طیور و نیز آنالیز فاز چربی سایر محصولات غذایی مانند لبنیات، تخم مرغ، انواع گوشت، چیپس و سایر فرآورده های سرخ شده، فرآورده های غذایی بر پایه غلات و... در این آزمایشگاه موجود می باشد.

خدمات آنالیز

 

آنالیز فلزات سنگین:

طیف سنجی جذب اتمی شعله ای ( F – AAS )

طیف سنجی جذب اتمی کوره گرافیتی ( GF – AAS )

طیف سنجی هیدرید (Hydride-AAS )

اندازه گیری کلیه عناصر در فرآورده های غذایی، آب های صنعتی و آشامیدنی، خاک، میوه، سبزی و صیفی، خوراک دام، طیور و آبزیان، کلیه روغن ها و چربی های خوراکی، روغن های صنعتی، دانه های روغنی و کنجاله حاصل از آن

آنالیز روغن ها و چربی ها :

آزمون های متعارف روغن های خوراکی :

پراکسید ، اسیدیته ، رنگ ، ضریب شکست ، اندیس یدی و صابونی ، نقطه ذوب ، صابون باقیمانده ، مواد غیرقایل صابونی ، نقاط دود و اشتعال ، موادنامحلول ، ضریب خاموشی ، و ....

آزمون های تخصصی روغن های خوراکی : پروفایل اسیدهای چرب ، توکوفرول ها ، پروفایل استرولی ، آنیزیدین ، ترکیبات قطبی ، آنتی اکسیدان ها (سنتزی) ، بیوفنل ها ، باقیمانده هگزان و حلال های هالوژنه ، فسفر ، کاروتنوئیدها ، هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای ، بنزوآلفا پیرن ، پایداری اکسیداتیو (رنسیمت)، تعیین اصالت روغن های زیتون

آنالیز دانه های روغنی و کنجاله آن :

درصد روغن، رطوبت، افت، پروتئین، فیبر، خاکستر، فساد و صدمه دیدگی دانه، پروفایل اسیدهای چرب، کلروفیل، گلوکزینولات باقیمانده حلال و ...

سایر آزمون های تخصصی  :

اندازه گیری ویتامین های محلول در آب ( B , C )

اندازه گیری ویتامین های محلول در چربی ( A,D,K,E )

اسیدهای چرب ترانس در فرآورده های غذایی (بیسکویت، کیک، پفک، چیپس، فرآورده های بر پایه غلات و ... )

تعیین پروفایل کامل اسیدهای چرب در تمامی فرآورده ها

تعیین پروفایل کامل استرولی در تمامی فرآورده ها

تعیین میزان روغن های گیاهی در لبنیات

تعیین میزان کلسترول در فرآورده های حیوانی

تعیین میزان سلنیوم در تخم مرغ